donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oud meubilair Petrusschool hergebruikt in Roemenië

  • maandag, 04 december 2017 14:52
  • Geschreven door 

In mei hebben de groepen 3 t/m 8 nieuw schoolmeubilair gekregen. De oude tafels, stoelen en bureaus, waar toch menig Hengeveldenaar heeft aangezeten waren hier afgeschreven, maar waren zeker nog niet “op”. De meeste oude meubels zijn door de Rijssense Oost-Europa Commissie opgehaald en vervoerd naar Roemenië.
Directeur Dineke Hek: ”Van een school in Baraolt (een dorp in west-Roemenië) kregen wij deze foto’s, waarop te zien is, dat de meubels een goede nieuwe bestemming hebben gekregen!”

Laatst aangepast op maandag, 04 december 2017 14:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren