maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kerstconcert Amuzant: Een traditie om voort te zetten

  • maandag, 18 december 2017 05:58
  • Geschreven door 

Zondagmiddag, een volle Petrus en Pauluskerk in Hengevelde: Amuzant in samenwerking met Cantu, Mixx, het kinderkoor en de solistische optredens van Judith en Ilse. Erna Rupert namens het bestuur van Amuzant: “We hebben weer een erg mooi kerstconcert gegeven, al zeg ik het zelf. Daarvoor hebben we in afgelopen maanden diverse nieuwe nummers in verschillende muziekstijlen ingestudeerd. Evergreens als Jingle Bells, Christmas Night, Winter Wonderland en Christmas Suprise! We waren dan ook erg blij met het eindresultaat. (KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE) Natuurlijk is het ook altijd weer fijn om een aantal nummers te spelen waarbij alle koren en ook het publiek meezingt. Ook hebben we kunnen genieten van de samenwerking van de Hengeveldse koren. Het was een prachtig gezamelijk concert, deze mooie traditie gaan we zeker voortzetten, een mooie aftrap voor de kerstmarkt toch!
(Verslag van de kerstmarkt volgt later op de dag red.)
KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM VAN HET OPTREDEN IN DE KERK.

 

amu extra 2

 

amu extra 1

 

3e

Laatst aangepast op maandag, 18 december 2017 07:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren