Kerstbingo WHC: groot succes

Deze week was het dan zover, de Kerstbingo van WHC voor seniorenteams & vrijwilligers WHC.
Om 20:00 uur klokslag (aanvangstijd op de uitnodiging) was de kantine van de Marke nog niet zo gevuld, dat we eigenlijk allemaal wel een keer bingo konden krijgen, maar naar mate de klok tegen 20:30 uur liep hadden we de kantine mooi gevuld met zo’n 65 vrouwen en mannen voor de kerstbingo. Vooraf aan de bingo kregen we een kopje koffie / thee aangeboden door Kulturhus de Marke en wat lekkers daarbij van Bakkerij Nollen. Ook was inmiddels de Kerstman gearriveerd (gehuld in een mooi kersmannenpak en baard) kon Vincent Nollen tijd maken om deze avond samen met Wouter Ros de bingo in goede banen te leiden. (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S) Vincent en Wouter dank jullie wel.

Nadat iedereen voorzien was van een drankje kon de Bingo starten….de prijzen voor deze avond werden gesponsord door onderstaande bedrijven:

 Autobedrijf Hartgerink, Schildersbedrijf Marcel Keizer, Rotink Kook & Kado, Eetsalon Leo’s, EP Semmekrot, de Gebrande Waateren, het Kooltje, Pizzeria … ,  de Bloemenruiker, Coop, Slagerij Brummelhuis, Autobedrijf Lesscher, ICS, & WHC.

Natuurlijk hoort een valse bingo er ook bij en ja hoor Miranda Oolberink (tevens het meest origineel gekleed deze avond) startte al gelijk met een valse bingo en daar hoort een liedje zingen bij …. Iedereen zong natuurlijk vrolijk met haar mee met het nummer Jingle Bellss, Jingle Bellsss….. de (kerst)stemming zat er gelijk goed in, ZIE HIER HET FILMPJE!

Nadat we 4 ronde’s met vele Ja’s, Ohhh’s en Bingo’s hadden gehoord kon er voor de laatste ronde en tevens de hoofdprijs nog extra bingokaarten worden aangeschaft… want wie wil er nu niet met zijn/haar team of commissieleden bowlen bij de Gebrande Waateren. Na een spannende strijd en met een 1 nummer te gaan, had Gerdi Kole Bingo en kreeg namens de kerstman de prijs uitgereikt.

Er wat nog even na geborreld en nog een after Bingo ronde (waarbij de gewonnen prijzen opnieuw in de prijzenpot gingen) gespeeld door een aantal fanatieke dames en dat alles onder leiding van Wouter en Noa.
Wij willen iedereen, onze sponsoren, Vincent en Wouter, SSGH de Marke en de aanwezigen bedanken voor jullie komst en na onze mening is deze avond voor herhaling vatbaar!!
Als laatste nog even een bedankje voor het schoonmaakteam van de Marke die vanochtend voor ons de restanten pinda’s etc van de vloer hebben gezogen, TOP en mooi dat het zo kan!

Groeten de activiteiten commissie van WHC!