maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kerstmiddag KBO, waardering alom

  • donderdag, 21 december 2017 19:29
  • Geschreven door 

Heel veel deelnemers die gelijkgericht en gelijkgestemd zijn, een basis voor succes. Zo ook bij de KBO-kerstmiddag. De aftrap was in de parochiekerk met een dienst waarin Leo Vreman voorging. Het aloude en daardoor zo bekende kerstverhaal was in een nieuw jasje gegoten. Veel uitingen van instemming en waardering waren te horen bij het verlaten van de kerk. De middag kreeg een vervolg in de zaal bij De Gebrande Waateren.  Gery Groot Zwaaftink kreeg de microfoon om als verhalenverteller de mensen mee te nemen naar wonderlijke gebeurtenissen. De middag werd besloten met een gezamenlijke maaltijd.

 

kboo 2

 

kboo 1

Laatst aangepast op donderdag, 21 december 2017 19:35
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren