maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jaaroverzicht 2017 deel 3

  • zaterdag, 30 december 2017 19:00
  • Geschreven door 

Het einde van 2017 nadert en dat betekent dat we de laatste dagen van het jaar een jaaroverzicht in beeld brengen, met elke dag herinneringen uit afgelopen jaar. Dit kan een opvallend bericht zijn dat we hebben geplaatst, of een bericht dat enorm goed gelezen is. Vandaag deel 3 met de maanden juli tot en met september.
14 juli, enorm veel bekeken: 'Er was weer verhoogde activiteit op het inbrekersfront. Met name in buitengebieden Bentelo en Zeldam zijn weer inbraken geweest met als buit, landbouwmachines zoals bijvoorbeeld grasmaaiers’ was te lezen in de Whatsapp Buurtpreventie app.
Op 15 juli was het diverse keren te zien op RTV Oost; “Onze” Wegdamse papierboys:

bert

Al meer dan 36 jaar de rots in de branding voor voetvalvereniging WVV’34 en voor vele Hengeveldenaren die het oud papier zo maar aan de straat kunnen zetten. Een waar eerbetoon op de Overijsselse tv-zender.

1be7253ab9fc17043811a023b7d4a845 XL21 juli: Alle hulpinstanties uitgerukt bij machinefabriek Tuinte “We hadden een chemische reactie in het beitsbad’ aldus Martijn Tuinte. Zowel de brandweer, politie als de ambulance zijn vanmiddag uitgerukt. Er zijn volgens Martijn geen gewonden gevallen. De politie hield het inrit vrij zodat er verder geen voertuigen het terrein op konden.

20248493 1887063061617548 357727663540431522 o

23 juli: Voor het eerst Hengover op de nieuwe locatie, even buiten Hengevelde op de ijsbaan aan de Gorsveldweg. De organisatie had flink uitgepakt met een prachtige aankleding en diverse namen als Billy the Kit en La Fuente. Echter waren de weergoden hen niet goed gezind en hadden ze gedurende het feest diverse (flinke) buien.

7ac37e778f8519ff51f8cf9273161f75 XL26 juli: Na een buitengewoon intensieve behandeling in een ziekenhuis in Moskou is de geboren Hengeveldse vorige week woensdag na vijf weken teruggekeerd naar huis. Ze hoopt dat de progressieve ms, waaraan ze lijdt, de kop ingedrukt is door de speciale stamceltherapie. Wegdam Nieuws heeft me gevraagd om te vertellen hoe het nu met me gaat en wat er allemaal gebeurd is. Ik kan met recht zeggen dat de behandeling in Moskou het meest zware is wat ik ooit ondergaan heb, maar ook het meest mooie, het meest emotionele, het meest humorvolle, het meest pijnlijke en het beste wat ik ooit heb kunnen doen. Zwaar in de zin van het oogsten van de stamcellen, de chemokuur en het terugplaatsen van de stamcellen.

288699698a90f5aab1b98b50ab3b8699 XL

27 juli, de eerste dorpsvag op vakantie was van de familie Brummelhuis, velen zouden er nog volgen! Wegdamnieuws riep Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar [email protected] of app naar de bekende 06 nummers van de redactie!
De leukste foto zou tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis! De winnaar ontvangen hun prijs in de vorm van spareribs bij Keet Cactus op Oudejaarsdag, later meer op deze site!

Op 23 augustus was de topper van deze maand te lezen, aan de Diepenheimsestraat was er een hennepkwekerij aangetroffen. Het proces was nog in de beginfase en is ontdekt op de zolder van een schuur. De benodigde grote hoeveelheid stroom werd al voor de meter afgetapt. De hoofdbewoner deed zelf melding bij de politie.

6e5f82f1a5cbe57f75e584aa54793b25 XL

Ook veel bekeken in augustus: Sinds een maand is Hengevelde een tandarts in Tandartspraktijk de Marke rijker. De Griek Andreas Simonetos is namelijk het team komen versterken. "Naast mijn werkzaamheden hier heb ik een praktijk in Griekenland, samen met mijn vrouw. Ik werk afwisselend twee weken in Hengevelde en twee weken in Griekenland. Zo reis ik per vliegtuig elke 14 dagen op en neer."

skelter228 september: De jeugdige Hengeveldenaren Jip Heuvelink en Dennis ten Thije waren vanaf 18 november aanstaande te zien in het televisieprogramma Skelterlab bij ZAPP, de opnames duren tot 28 oktober. In Skelterlab bouwen drie teams van handige jongens en meisjes onder tijdsruk aan spectaculaire gemotoriseerde skelters. Uiteindelijk racen de teams met hun zelfgebouwde voertuigen tegen elkaar op een circuit.

En dan lest best: Een kijkcijfer kanon van jewelste: Op 29 september stond op Wegdamnieuws de aankondiging van Pierik Accountancy 40 jaar! Zaterdagavond 7 oktober vierde Pierik Accountancy haar 40-jarig jubileum met klanten en relaties. Het feest vond plaats in een tent op de parkeerplaats naast het kantoor.
822886b8bcab4cd0198b95c7add83d97 XL
Op woensdagmiddag 4 oktober gaf Pierik Accountancy haar verjaardagspartijtje voor alle basisschoolkinderen van Hengevelde.

 

Laatst aangepast op zondag, 31 december 2017 10:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren