Oliebollen Amuzant in speciale bakovens naar mega aantal

De oliebollencommissie van Amuzant, bestaande uit Anny Blokhorst, Thera Pigge, Marianne Elferink en Brian Blokhorst is dik tevreden over de oliebollenverkoop van 30 december. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Zo'n 6000 bollen en 2500 appelbeignets, ook wel appelflappen genoemd werden aan de man gebracht. Voorzitter Rob Kuipers: ”Alle vrijwilligers van binnen en van buiten Amuzant hebben allemaal hun beste beentje voorgezet om er een mooie actie van te maken. Het was dan ook een groot succes. De oliebollencommissie bedankt dan ook iedereen van harte die op welke manier dan ook heeft meegewerkt aan deze actie. Omdat de oudejaarsdag dit jaar een zondag is en er daarom niet gevent mocht worden hebben wij dit jaar één dag eerder de oliebollenactie gehouden. Dit konden wij in de omzet niet merken want die was ook dit jaar weer super!

<< Thera Pigge

Dit jaar is er nauwer samengewerkt met onze huisleverancier Nollen, omdat zij dit jaar voor het eerst de Bollen van Nollen hebben gelanceerd. Deze konden vanaf ook online besteld worden inclusief bezorgen aan huis. De appelflappen waren dit jaar ook lekker goudgeel van kleur en smaakten voortreffelijk omdat we van Nollen speciale bakovens hebben kunnen lenen.
Maar zonder alle vrijwilligers, de dames en heren die de appels allemaal bij Anny Blokhorst hebben geschild, de opbouwploeg onder leiding van Brian Blokhorst, het logistiek management door Thera Pigge en Marianne Elferink, hadden wij dit niet voor elkaar gekregen, waarvoor hartelijk dank.

Ook willen wij Martijn Tuinte van Tumakon bedanken voor het beschikbaar stellen van de bakruimte en de koffie voor in de pauzes.

Amuzant wenst dan ook iedereen onder het genot van een lekkere oliebol en/of appelflap een voorspoedig en vooral muzikaal 2018!”