maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oliebollen Amuzant in speciale bakovens naar mega aantal

  • zondag, 31 december 2017 07:11
  • Geschreven door 

De oliebollencommissie van Amuzant, bestaande uit Anny Blokhorst, Thera Pigge, Marianne Elferink en Brian Blokhorst is dik tevreden over de oliebollenverkoop van 30 december. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Zo'n 6000 bollen en 2500 appelbeignets, ook wel appelflappen genoemd werden aan de man gebracht. Voorzitter Rob Kuipers: ”Alle vrijwilligers van binnen en van buiten Amuzant hebben allemaal hun beste beentje voorgezet om er een mooie actie van te maken. Het was dan ook een groot succes. De oliebollencommissie bedankt dan ook iedereen van harte die op welke manier dan ook heeft meegewerkt aan deze actie. Omdat de oudejaarsdag dit jaar een zondag is en er daarom niet gevent mocht worden hebben wij dit jaar één dag eerder de oliebollenactie gehouden. Dit konden wij in de omzet niet merken want die was ook dit jaar weer super!

OLIEBOL 1<< Thera Pigge

Dit jaar is er nauwer samengewerkt met onze huisleverancier Nollen, omdat zij dit jaar voor het eerst de Bollen van Nollen hebben gelanceerd. Deze konden vanaf ook online besteld worden inclusief bezorgen aan huis. De appelflappen waren dit jaar ook lekker goudgeel van kleur en smaakten voortreffelijk omdat we van Nollen speciale bakovens hebben kunnen lenen.

Maar zonder alle vrijwilligers, de dames en heren die de appels allemaal bij Anny Blokhorst hebben geschild, de opbouwploeg onder leiding van Brian Blokhorst, het logistiek management door Thera Pigge en Marianne Elferink, hadden wij dit niet voor elkaar gekregen, waarvoor hartelijk dank.

Ook willen wij Martijn Tuinte van Tumakon bedanken voor het beschikbaar stellen van de bakruimte en de koffie voor in de pauzes.

Amuzant wenst dan ook iedereen onder het genot van een lekkere oliebol en/of appelflap een voorspoedig en vooral muzikaal 2018!”

Laatst aangepast op zaterdag, 30 december 2017 20:34
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren