donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dinsdag 16 januari: "Schuif aan in Kulturhus De Marke"

  • dinsdag, 09 januari 2018 05:26
  • Geschreven door 

Vanuit de werkgroep nieuwe initiatieven (die eerder deze week ook is voorgesteld op deze website) wordt er op dinsdag 16 januari gestart met 'Schuif aan in de Marke'. Twee dames, die erg van koken en lekker eten houden (Ingrid Rook en Renate Slijkhuis) zullen om 18.00 uur een gezonde, voedzame en lekkere maaltijd serveren voor maximaal 20 personen. Dit alles vindt plaats in de kantine van Kulturhus de Marke. We nodigen hierbij iedereen uit om aan te schuiven, alleen of met zijn tweeën, of met het hele gezin. Om gezellig samen te eten, een beetje te kletsen en misschien wel nieuwe mensen te leren kennen. In eerste instantie heeft de organisatie als proef drie dinsdagen gepland: 16 januari, 13 februari en 13 maart. Hierna wordt bekeken of ze ermee doorgaan, en zo ja met welke frequentie. De kosten zijn voor volwassenen € 5.- per persoon, en voor kinderen € 2.50. Als mensen zich willen aanmelden dan kan dat via [email protected]

Indien u vragen heeft over het initiatief of aan wilt schuiven en vegetarisch bent, mail dan ook even naar bovenstaand e-mailadres. 

Laatst aangepast op vrijdag, 05 januari 2018 20:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren