donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wederom herstel riolering Hengevelde

  • zondag, 14 januari 2018 07:43
  • Geschreven door 

In periode van 18 januari tot 9 februari wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan diverse riolen in de Hof van Twente. In Hengevelde aan de Wethouder Goselinkstraat 2, plaatsen relining week 5 en de Bretelerweg , eveneens week 5. Uit rioolinspecties is gebleken dat sommige rioolbuizen gebreken vertonen, zoals scheuren. Om verzakkingen van wegen en verstopping te voorkomen is het nodig de riolen te repareren door deze te relinen.
Wat is relining?

Met deze techniek wordt een zogenaamde kous in de te repareren rioolbuis gebracht. Deze kous wordt vervolgens binnenstebuiten gekeerd en tegelijkertijd ontrolt in de bestaande leiding. De kous wordt vervolgens verwarmd, hierdoor hardt de kous uit en is een naadloze en zelfdragende nieuwe kunststofbuis ontstaan in het bestaande riool.

Planning voor de werkzaamheden
In de periode van week 3 tot en met week 6 worden de werkzaamheden uitgevoerd. Eerst worden de riolen gereinigd, daarna worden de relining aangebracht. De werkzaamheden vinden verspreid plaatst binnen de gemeente.

Relining Delden
• Odinksveld tussen Langestraat en Rupperink, plaatsen relining week 3;
• Vossenbrinkweg 13 tot 21, plaatsen relining week 5;
• Zuiderhagen 1a en 7, plaatsen relining week 5;

Relining Goor
• Buitenhagen 2 tot en met 20, plaatsen relining week 4;
• Haaksbergerweg 1 tot 9, plaatsen relining week 5;

Relining Diepenheim
• Middenstraat 3 tot 21, plaatsen relining week 5;

weth goselinkstr 1Relining Hengevelde
• Wethouder Goselinkstraat 2, plaatsen relining week 5;
• Bretelerweg 5

De planning is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Aanwonenden worden tijdig schriftelijk geïnformeerd als de planning wijzigt.
De gemeente heeft het rioolonderhoud uitbesteed aan de GMB Rioleringstechniek B.V.

In 2016 zijn tijdens onderhoudswerkzaamheden ook al schades geconstateerd aan de riolering in de Goorsestraat. Om de afvoer te waarborgen heeft de gemeente besloten afgelopen november het riool te repareren in de Goorsestraat tussen de Diepenheimsestraat tot Nieuwstraat.

Laatst aangepast op zaterdag, 13 januari 2018 16:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren