donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oproep vrijwilligers: Kringloop-Outlet Hof van Twente

  • woensdag, 17 januari 2018 21:05
  • Geschreven door 

Enige maanden is reeds bekend dan binnen de Hof van Twente de coöperatie Hof van Anpak’n is opgericht. Doel van de Hof van Anpak’n is het welzijn en leefklimaat binnen de Hof van Twente, door gericht hulp te verbeteren. Voor deze opzet zijn natuurlijk financiele middelen nodige daarom wordt op korte termijn de Kringloop- Outlet Hof van Twente aan de Pastoriestraat 2te Goor geopend. Met deze kringloop behorend onder de Hof van Anpak’n willen we gelden genereren, die wij volledig gaan gebruiken voor al diegenen, welke afhankelijk zijn van deze broodnodige hulp.

De Kringloop-Outlet Hof van Twente is volledig verrast door vele inwoners en bedrijven, welke onze kringloop voorzien van adequate en gangbare voorraden. Tja, en toch zit onze Kringloop met de handen in het haar. Om alle voorraad goed te stockeren en in te richten komen we vele handjes te kort.

Daarom vragen we onze gemeenschap ons te willen komen helpen door als vrijwilliger en onze club te komen verrijken met uw deelname.

Met hartelijke groeten
Bestuur Kringloop-Outlet Hof van Twente,
Bestuur en Raad van toezicht Coöperatie Hof van Anpak’n.
Pastoriestraat 2,
7471CS Goor.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren