donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De rode loper uit voor Sander Fox

  • zaterdag, 20 januari 2018 07:22
  • Geschreven door 

Een nieuwe dirigent; Tijdens de speech kondigde de voorzitter met trots aan dat MiXX met ingang van het nieuwe jaar een nieuwe dirigent in huis had gehaald. Geen onbekende, nl. Sander Fox. Sander heeft in de afgelopen jaren meerdere keren voor het koor gestaan zowel als repetitor als dirigent, wie herinnert zich niet het grandioze optreden tijdens de Sing en Swing in de feesttent in Hengevelde ? Van recentere datum is de herinnering aan het kerstconcert voor de Seniorenvereniging  van  Buurse, onder leiding van Sander Fox. Hij is een uitstekende dirigent en bovendien een zeer verdienstelijk pianist. Het koor en de band zijn zeer verguld met deze aanstelling.

 

De nieuwe dirigent heeft al aangegeven dat hij het een prachtige uitdaging vindt om met het koor en band de samenwerking aan te gaan. Ideeën  zijn er genoeg en de eerste plannen voor eigen gemaakte arrangementen zijn al gesmeed. Bestuur en leden van MiXX wensen Sander Fox heel veel succes bij zijn nieuwe club !

Op maandag 8 januari hield de zangvereniging MiXX haar traditionele nieuwjaarsreceptie voor al haar leden. Plaats van samenkomst was de repetitieruimte in Kulturhus De Marke in Hengevelde. De gezellige avond werd ingeleid door de voorzitter Frank Appelman, die stil stond bij wel en wee in de vereniging. Hij memoreerde kort het vertrek van dirigent Tjeerd Bollmann, die helaas wegens privé omstandigheden het koor weer moest verlaten. Als een koor twee keer in jaar door omstandigheden gedwongen afscheid moet nemen van haar dirigent, dan is dat voor bestuur en leden een hele uitdaging. Die is het koor en de band aangegaan en iedereen mag zich zelf een schouderklopje geven voor getoonde flexibiliteit en enthousiasme. Het repetitiebezoek bleef goed en in de periode voor Kerst werden zelfs nog een paar Kerstoptredens gegeven, waar iedereen, ook het publiek,  met respect aan terugdenkt. Het was top.

Laatst aangepast op zaterdag, 20 januari 2018 00:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren