donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SIO veel te melden tijdens nieuwjaarsreceptie

  • maandag, 22 januari 2018 06:38
  • Geschreven door 
Martijn "in beeld". Martijn "in beeld".

Het voorcafé van de Gebrande Waateren was deze middag het decor van de nieuwjaarsreceptie van de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO. Na de klassieker Ajax-Feyenoord was de nostalgische ruimte snel gevuld en nam voorzitter Martijn Tuinte van achter de bar het woord. Grote afwezige was volgens Martijn wethouder Harry Scholten, die was druk met bomen knuffelen in ‘het Twentsche Haagje”. Martijn: ”Een nieuwjaarsreceptie is vaak een moment van bijpraten en terugblikken, maar ook vooruitkijken!”  Er kwam nieuws kwam voorbij als; Er verschijnt een heus circus in Hengevelde op 8 april op het Zomerfeest terrein, amper een week later wordt er een soort festival georganiseerd door de familie Pierik in de trend van Alpe d’HuZes op het marktplein. Hier zullen 35 familieleden de berg beklimmen. Op Wegdamnieuws was onlangs de aftrap in de trend van ‘Kleurbekenner Onderneemt, dit zal een maandelijks item worden, gesponsord door de SIO, einddoelstelling: een boek!
Ook kwam de recentelijke ontwikkeling van de uitbreiding van bedrijventerrein ’t Wegdam aan de orde:

sio 2018  5

Martijn: ”In de afgelopen jaren kwam de behoefte aan uitbreiding van het huidige Hengeveldse bedrijventerrein veelvuldig aan het licht. De ‘bottleneck’ was echter: Zenkeldamshoek. Daar was namelijk nog zoveel grond beschikbaar dat de provincie van mening was dat de Hengeveldse ondernemer die kant maar op zou moeten gaan. Wat dat betreft is er nu een kentering gaande, we gaan nu zaaien en vervolgens over 5 a 10 jaar oogsten! Over twee weken ga ik met Jan Smit bij de gemeente op gesprek om het een en ander in gang te zetten. Mochten er ondernemers zijn met concrete vragen dat nemen we deze graag mee in die vergadering.

brum
De catering was van Keurslager Brummelhuis; Altijd goed!


Verdere plannen voor 2018 zijn onder andere de vervanging van de kerstverlichting. Deze is inmiddels 10 jaar oud en is hier en daar aan vervanging toe. Mochten er nog Hengeveldenaren zijn die kunnen helpen op 30 januari om de lampen in de opslag te krijgen; graag melden bij Jon Klein Breteler”. De eerstvolgende SIO-bijeenkomst is op 19 maart, met als spreker Erik Hulzebosch!”

De afsluiter was: “De economie gaat goed, dus ik verwacht ondernemend een prachtig jaar!”

Laatst aangepast op maandag, 22 januari 2018 17:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren