donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Komend weekend jaarlijkse worstactie Cupido

  • maandag, 22 januari 2018 18:12
  • Geschreven door 

Vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari zullen de leden van volleybalvereniging Cupido de harde worst van Keurslager Brummelhuis weer deur aan deur aan de man proberen te brengen. Aan de Goorsestraat is er een heus verkooppunt, Rowan Berg namens de sponsorcommissie: ”We verkopen nu al twee jaar worst vanaf een kraampje bij Bakkerij Nollen. Dat gaan we ook dit jaar weer doen. Het is zeker de moeite waard om langs te komen. U kunt hier namelijk niet alleen de harde worst kopen, maar ook heerlijke mini-grillworstjes. Deze kunt u uiteraard proeven bij ons kraampje!  Aan de deur verkopen we enkel de droge worst”.
Pakketje van 3 droge worsten € 8,00; Pakketje van 10 mini-grillworstjes € 5,00. 

De opbrengst van deze actie komt uiteraard in zijn geheel ten goede aan de vereniging. Hiermee kunnen we het sporten betaalbaar houden en leuke activiteiten organiseren voor de jeugd en voor ons dorp.
Tot ziens, op aanstaande vrijdag en zaterdag!

Laatst aangepast op maandag, 22 januari 2018 20:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren