dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kroamschudd'n Hengevelde: cheque t.w.v. €3000,- overhandigd aan De Nije Stichting

Gisteren is er n.a.v. Kroamschudd'n in Hengevelde op de Petrusschool Hengevelde een cheque t.w.v. €3000,- overhandigd aan Debby en Joke van De Nije Stichting. Zichtbaar onroerd werd de cheque ontvangen. Tijdens de uitreiking waren natuurlijk de leerlingen van de Petrusschool, enkele leden van de ouderraad en afgevaardigden van de organisatie van kroamschuddn in Hengevelde aanwezig. We waren in december al onder de indruk van de school en de kerstmarkt en vooral van de betrokkenheid die getoond werd, vandaag bleek nog eens extra hoe betrokken, aldus Debby Nijehuis (initiatiefneemster van de Nije stichting). De kinderen wisten nog precies te herhalen waar de Nije stichting voor staat en 3 kinderen vatte het prachtig in de zinnen; “ voor mensen met kanker”, “ ze zijn er voor de hele familie” en “ de Nije stichting helpt mensen weer pret hebben in het leven”. Hartverwarmend!!! Hieronder een dankbaar filmpje n.a.v. de uitreiking gemaakt door Debby en Joke van de Nije Stichting. 

Laatst aangepast op donderdag, 01 februari 2018 06:53
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

runescape 07 best coal mining spots best way to 2018