dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe residentie bomvol op zaterdagavond

  • zondag, 11 februari 2018 11:09
  • Geschreven door 
Team Varenbrink in Carnavalsoutfit Team Varenbrink in Carnavalsoutfit

Het was gisteren een bijzondere avond voor de Höftemennekes, want voor het eerst werd de zaterdagavond van de Carnaval gevierd in de nieuwe residentie. Gelukkig voor de vereniging verliep de vuurdoop uitstekend, want er waren met de buurtverenigingen erbij ruim 300 man. Te gast waren gisterenavond de verenigingen CV Sterzo uit Goor en de Beckummer Ossens uit Beckum. Laatstgenoemde is een nieuwe Carnavalsvereniging die in het eerste jaar al vele leden mag tellen, zo was gisterenavond ook te zien. Een supergezellige avond met als hoogtepunt Gert Valk gevolgd door Thorsten von Lippe Biesterfeld. Het "war richtich super toll", vertelt het bestuur. Er was een geweldige sfeer en het feest ging door tot in de late uurtjes. Uitrusten was er niet bij voor de Carnavalisten, want om 14.00 uur mochten de echte Carnavalisten alweer klaarstaan voor de kinderoptocht om vervolgens in de residentie het feest voort te zetten met de allerkleinsten. (Foto's volgen later)

Laatst aangepast op zondag, 11 februari 2018 16:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

grainesdesol.fr check this farmers fitbit charge 2 release date singapore farmers charge 2 singapore