dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Carnavalsoptocht Hengevelde: bron van creativiteit

  • zondag, 11 februari 2018 15:09
  • Geschreven door 

Om exact 14.00 uur startte vanmiddag bij de Petrusschool ook daadwerkelijk de welbekende kinderoptocht: Van de Petrusschool naar de Diepenheimsestraat, Koenderinkstraat, Eeftinkstraat, Bekkampstraat, weer langs het schoolplein en dan op de Diepenheimsestraat linksaf richting Varenbrink met veel lawaai op weg naar de residentie. (KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE) Vele creaties van jong en oud kwamen voorbij, aan alles was te zien dat er veel energie was gestoken in zowel schmink, kleding als wagenbouw. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM). Zoals elk jaar zijn er ook afgelopen vrijdag de voorrondes gehouden voor de grote playbackshow, vanmiddag bij de Gebrande Waateren.

Laatst aangepast op zondag, 11 februari 2018 15:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

a fantastic read antminer s9 bitcoin per month 2017 click for more android pay bitcoin