maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Informatieavond 'warmte' op 28 februari

  • woensdag, 21 februari 2018 17:20
  • Geschreven door 

Op woensdag 28 februari organiseert de gemeente in het gemeentehuis een informatieavond over het thema warmte. De gemeente krijgt veel vragen van inwoners wat het beste is om te doen om een huis duurzaam van warmte te voorzien. 

De vragen van mensen variëren enorm: wat moet ik met mijn cv-ketel die al 14 jaar oud is? Is een pelletkachel wel duurzaam? Hoeveel kost een warmtepomp? Waar moet ik zijn om advies in te winnen? Kan ik mijn bestaande huis makkelijk aardgasloos maken? Sommige vragen zijn generiek te beantwoorden, maar de meeste vragen zijn maatwerk.

Op de informatie-avond wordt ernaar gestreefd om algemene en toch concrete informatie over de diversiteit van onderwerpen te geven. Vooraf kunnen vragen worden ingestuurd naar Marianne Hutten, [email protected] of 06-41008824. De avond wordt gepresenteerd door Johan Visser. Ook wooncoaches van Duurzaam (t)Huis Twente zijn aanwezig. De warmte-avond vindt plaats in het gemeentehuis, inloop 19.30 uur, start 20.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

warmte

Laatst aangepast op woensdag, 21 februari 2018 17:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

2010 activation code generator buy autocad 2010 cheap software for pc fabrication
http://www.lacasagiusta.it great post to read discover this