maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

KBO had informatieve avond over 'voltooid leven'

  • donderdag, 08 maart 2018 12:08
  • Geschreven door 

De politiek, D66 gesteund door VVD, worstelt met een immens groot maatschappelijk vraagstuk. Namelijk de vraag of het initiatief wetsvoorstel over levensbeëindiging na ,,Voltooid Leven,, weer op de politieke agenda kan.KBO had Herman Scholte-Albers uitgenodigd en bereid gevonden om met de ouderen in Hengevelde een open gesprek aan te gaan over deze moeilijke maar indringende materie.In een wisselwerking met de aanwezigen werd vastgesteld dat ,,Voltooid Leven,, een niet of nauwelijks passende benaming is voor het moment om het leven actief te beëindigen. Er is altijd wel sprake van een laatste levensfase die voor elk mens anders is of anders beleefd wordt. Loslaten en afhankelijk zijn, maar ook kwetsbaarheid kunnen diepe sporen trekken in het welbevinden van mensen.Daarbij werd nog eens benadrukt dat het heel belangrijk kan zijn dat er echte en oprechte nabijheid aanwezig is van de naasten; van de medische hulp en goede verzorging. Het er met elkaar open en gemakkelijk over kunnen praten gaf een warm gevoel bij de aanwezigen.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

how much is an indesign license serial number for autodesk autocad 2017 go to this web-site continue reading this http://www.werathah.com
acrobat xi standard serial number product key code autodesk autocad architecture clicking here