donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Martin ten Thije o/g Boonkamp stopt na 20 jaar met Jeugd- en Jongerenwerk

  • maandag, 12 maart 2018 14:14
  • Geschreven door 
Vlner: Gijs Vermeij - Lieke Velthuis - Martin ten Thije o/g Boonkamp Vlner: Gijs Vermeij - Lieke Velthuis - Martin ten Thije o/g Boonkamp

Na 20 jaar vond Martin het genoeg. Ruim 20 jaar was hij bestuurslid waarvan vele jaren ook nog eens als voorzitter. Na de basisschool hield je als nog contact met oud-klasgenoten via het Hengeveldse Jeugd- en Jongerenwerk, vele generaties kwamen daarbij Martin van ’n Dekker tegen. Afgelopen weekend werd er afscheid genomen van Martin en tevens van Gijs Vermeij. Martin ten Thije o/g Boonkkamp: “Vrijdag hebben we een afscheid etentje gehad. Ik heb het 20 jaar met veel plezier gedaan en kijk er met een goed gevoel op terug met mooie herinneringen.” 

Laatst aangepast op maandag, 12 maart 2018 18:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren