maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Alpe d’HuZes evenement: One family, One goal, One day: 14 april Höfteplein in Hengevelde

 • woensdag, 14 maart 2018 07:45
 • Geschreven door 

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert het Alpe d’HuZes team van de familie Pierik (Niehoes) van ’t Zeldam voor jong en oud een groot evenement op het Höfteplein in Hengevelde: One family, One goal, One day. Alle opbrengsten van dit evenement gaan 100% naar KWF Kankerbestrijding voor onderzoek naar de bestrijding en genezing van kanker. Draag met een leuke middag en/of avond bij aan dit goede doel. Iedereen is van harte welkom!
Over het programma op 14 april
Het volledige programma speelt zich af rond en in de feesttent op het Höfteplein:

Vanaf 13.30 uur Feesttent op het Höfteplein in Hengevelde open, toegang is gratis.
Vanaf 13.30 uur  Brocante markt waar bezoekers diverse spullen en zelfgemaakte bloemstukken en lekkernijen van de familie Pierik kunnen kopen.
Om 13.30 uur Start van een 20 kilometer fietstocht door het buitengebied van Hengevelde/Bentelo. Bij de tussenstop verzorgt de familie Pierik koffie en zelfgebakken taart. Kosten voor de fietstocht per persoon, inclusief koffie en gebak zijn € 5. Vooraf opgeven is niet nodig.
Om 15:00 uur Start van het kinderprogramma met diverse activiteiten en voor oudere kinderen een voetbalcompetitie in een opblaasbaar speedsoccercourt.
Om 21:00 uur Gratis busvervoer vanuit Bentelo naar de feesttent (opstapplaats Café Spoolder).

Vanaf 21.00 uur Feestavond (voor 18jr en ouder) met DJ’s Bart Eshuis en Kasper Put, een gastoptreden van de band Swing-Top Bottle en een veiling, onder leiding van veilingmeester Dennis Exterkate, met fantastische items. Ook wordt de winnaar van de Grote Hengevelde-Bentelo Kwis bekend gemaakt. Toegang is gratis en alleen voor 18+.
Om 01.30 uur Gratis busvervoer van de feesttent naar Café Spoolder in Bentelo.

Over het team ‘Pierik-Niehoes’
Het team ‘Pierik-Niehoes’, van de familie Pierik (Niehoes) van ’t Zeldam, strijdt met maar liefst 35 familieleden (3 teams en vrijwilligers) tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen de voornamelijk (oud) Hengeveldenaren en (oud) Benteloërs op 7 juni 2018 minimaal 1 en maximaal 6 keer de legendarische Alpe d’Huez. Een deel wandelt, een deel fietst en een ander deel ondersteunt deze sportievelingen als vrijwilliger.

Kijk voor meer informatie op www.pierikniehoes.nl 

 

Laatst aangepast op woensdag, 14 maart 2018 08:16
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

 • Reactielink Henk Vlassak dinsdag, 20 maart 2018 07:40 Geplaatst door Henk Vlassak

  Wat een geweldige actie om als familie en met zo velen deel te nemen aan Alpe d' HuZes. Van harte welkom op onze berg en graag tot ziens

  Henk Vlassak
  clustercoordinator Vrijwilligers Alpe d' HuZes

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren