maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

14 Maart: Aanmelding Petrusschool

  • dinsdag, 13 maart 2018 15:32
  • Geschreven door 

Woensdag 14 maart is de aanmeldingsavond op de Petrusschool. Ouders van kinderen, die voor 1 oktober 2019 vier jaar worden, moeten hun kind nu al opgeven voor het basisonderwijs. Veel van de betreffende ouders hebben hierover al bericht gekregen, omdat hun namen bekend waren via de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. Uiteraard zijn ook ouders van andere kinderen van harte welkom!


Aanmelden kan op woensdagavond 14 maart. De school is deze avond open van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens de inschrijfavond is er voor nieuwe ouders de mogelijkheid voor een eerste, korte kennismaking en voor het bezichtigen van de school.
Ouders van nieuwe leerlingen kunnen ook een afspraak maken met Dineke Hek voor een kennismakingsgesprek en korte rondleiding door de school. Deze gesprekken vinden bij voorkeur onder schooltijd plaats, zodat deze ouders kunnen zien, hoe er op school gewerkt wordt.

Voor het maken van een afspraak kun je op maandag t/m donderdag bellen, tel. 0547-333420 of mailen naar [email protected]


Het aanmeldingsformulier staan op de schoolwebsite www.petrushv.nl. Deze formulieren kunnen dus alvast thuis ingevuld worden. Zijn er twijfels over bepaalde onderdelen? Samen invullen op school kan natuurlijk ook!

Voor de schoolplanning is het belangrijk, dat alle inschrijvingen voor 1 april a.s. binnen zijn.

De visie van onze school is:
We willen een school zijn, waar ieder kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.
We bieden ondersteuning waar het moet en laten kinderen zelfstandig waar het kan.
We willen kinderen laten groeien op zowel sociaal, emotioneel, cognitief, motorisch als creatief vlak.
Dit gebeurt in een sfeer van respect, veiligheid en geborgenheid, samen met onze leerlingen en hun ouders.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 13 maart 2018 15:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren