Zaterdag 24 maart Toeristische Markt Hof van Twente

Dit jaar vindt de tweede editie van de Toeristische Markt plaats op 24 maart a.s. van 13.00 tot
16.00 uur in Cultuurcentrum Herberg de Pol te Diepenheim. In de theaterzaal presenteren ondernemers, instellingen en VVV’s uit de regio hun aanbod.

Weet u eigenlijk wel wat er allemaal te doen is in (Hof van) Twente en de Achterhoek? Op de Toeristische Markt in Diepenheim komt u dit te weten. Verschillende ondernemers als musea (waaronder het nieuwe Museum No Hero in Delden), horeca en fietsverhuur zijn aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden voor een dagje uit met familie, vrienden of in een andere combinatie. Uiteraard zijn er ook VVV’s uit de regio aanwezig met de nieuwe jaarlijkse uitgaven boordevol tips voor een dagje uit.

Bezoek de markt!
U bent van harte welkom om de Toeristische Markt tussen 13.00 en 16.00 uur te bezoeken in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De toegang is gratis. U kunt het beste parkeren op de parkeerplaats aan de Hagen / Kuimgaarden.

Nog deelnemen aan de markt?
Er is nog plaats! Neem voor meer informatie contact op met VVV Hof van Twente via 074-3766444 of promotie@vvvhofvantwente.nl.