maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zaterdag 24 maart Toeristische Markt Hof van Twente

  • maandag, 19 maart 2018 13:27
  • Geschreven door 

Dit jaar vindt de tweede editie van de Toeristische Markt plaats op 24 maart a.s. van 13.00 tot
16.00 uur in Cultuurcentrum Herberg de Pol te Diepenheim. In de theaterzaal presenteren ondernemers, instellingen en VVV’s uit de regio hun aanbod.

Weet u eigenlijk wel wat er allemaal te doen is in (Hof van) Twente en de Achterhoek? Op de Toeristische Markt in Diepenheim komt u dit te weten. Verschillende ondernemers als musea (waaronder het nieuwe Museum No Hero in Delden), horeca en fietsverhuur zijn aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden voor een dagje uit met familie, vrienden of in een andere combinatie. Uiteraard zijn er ook VVV’s uit de regio aanwezig met de nieuwe jaarlijkse uitgaven boordevol tips voor een dagje uit.

Bezoek de markt!
U bent van harte welkom om de Toeristische Markt tussen 13.00 en 16.00 uur te bezoeken in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De toegang is gratis. U kunt het beste parkeren op de parkeerplaats aan de Hagen / Kuimgaarden.

Nog deelnemen aan de markt?
Er is nog plaats! Neem voor meer informatie contact op met VVV Hof van Twente via 074-3766444 of [email protected]

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren