dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Reminder: Morgen Ontbijtconcert Amuzant

  • zaterdag, 14 april 2018 09:25
  • Geschreven door 

Op zondag 15 april a.s. is het weer zover. Het moment om voor de jeugd van Amuzant te laten zien wat ze het afgelopen jaar weer hebben geleerd. Er zijn groepjes die laten horen wat ze te bieden hebben, maar ook solisten. Er zal een grote verscheidenheid aan instrumenten zijn, zoals dwarsfluit of gitaar; van alles zal er dus wat zijn. Alle kinderen die een instrument bespelen uit Hengevelde konden zich aanmelden, en er zijn zeker veel aanmeldingen binnengekomen, een vol programma dus!
Ook dit jaar zijn de kinderen uit groep 5 van de basisschool ook weer van de partij met het prachtige ‘Kunst=tof’ orkest. Zij zullen op hun prachtige kleurrijke instrumenten laten horen wat zij in één jaar muziekles hebben geleerd. Maar er is deze ochtend niet alleen muziek waar u van kunt genieten, er zal ook een heerlijk ontbijt aanwezig zijn.

Tevens wordt er een loterij gehouden met enkele leuke prijsjes! Dit alles wordt gesponsord door: Slagerij Brummelhuis, Supermarkt COOP, Bakkerij Nollen, Kaasboerderij Keuper, Twenteland Eieren, De Bazar van Jon en Eetsalon Leo's. U kunt tijdens de optredens genieten van een heerlijk broodje, een ei of waar u zin in heeft. Wij zien u graag op 15 april vanaf 10.30 uur in Kulturhus De Marke!

Laatst aangepast op zaterdag, 14 april 2018 09:41
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

how to change bitcoin to indian rupees earning bitcoin free sites 2017