Reminder: Morgen Ontbijtconcert Amuzant

Op zondag 15 april a.s. is het weer zover. Het moment om voor de jeugd van Amuzant te laten zien wat ze het afgelopen jaar weer hebben geleerd. Er zijn groepjes die laten horen wat ze te bieden hebben, maar ook solisten. Er zal een grote verscheidenheid aan instrumenten zijn, zoals dwarsfluit of gitaar; van alles zal er dus wat zijn. Alle kinderen die een instrument bespelen uit Hengevelde konden zich aanmelden, en er zijn zeker veel aanmeldingen binnengekomen, een vol programma dus!
Ook dit jaar zijn de kinderen uit groep 5 van de basisschool ook weer van de partij met het prachtige ‘Kunst=tof’ orkest. Zij zullen op hun prachtige kleurrijke instrumenten laten horen wat zij in één jaar muziekles hebben geleerd. Maar er is deze ochtend niet alleen muziek waar u van kunt genieten, er zal ook een heerlijk ontbijt aanwezig zijn.

Tevens wordt er een loterij gehouden met enkele leuke prijsjes! Dit alles wordt gesponsord door: Slagerij Brummelhuis, Supermarkt COOP, Bakkerij Nollen, Kaasboerderij Keuper, Twenteland Eieren, De Bazar van Jon en Eetsalon Leo's. U kunt tijdens de optredens genieten van een heerlijk broodje, een ei of waar u zin in heeft. Wij zien u graag op 15 april vanaf 10.30 uur in Kulturhus De Marke!