dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oproep: Inleveren oude looptenue Loopgroep Hengevelde

  • vrijdag, 13 april 2018 13:17
  • Geschreven door 

Vanaf 2018 heeft Loopgroep Hengevelde haar eigen prachtige tenue en wat zijn we blij met deze nieuwe kleding! Bijna alle leden lopen ondertussen in de mooie groene outfit.
Wat doe je dan met je oude tenue?
 
Daar hebben wij een prachtig doel voor gevonden! Onze oude kleding kan goed gebruikt worden door sporters in Ghana!  Wegdam Foodlink (eigenaar Brian Wegdam) doet zijn zaken in Ghana en onze kleding kan in een zending mee.  Aangezien hij daar vele contacten heeft kunnen we er zeker van zijn dat onze kleding goed terecht komt.  Op deze manier kunnen wij nog heel veel mensen blij maken met onze oude pakken. Het komt niet heel vaak voor dat er teamkleding voor lopers naar Ghana gaat, dus daarmee kunnen we echt iets extra’s betekenen voor deze lopers!
 
Is jouw kleding van BHvT nog in goede staat? Lever deze dan in bij ons. In de kleedkamer van de Loopgroep Hengevelde staan kratten   waarin we de kleding verzamelen. Doe dit voor 26 april!
Wij zorgen er dan voor dat de kleding bij Brian Wegdam komt zodat het naar Ghana wordt verscheept.
 

Wij hopen dat we veel kleding van onze oude tenue kunnen inzamelen voor het goede doel!
Alvast bedankt voor jullie inbreng!
 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

grainesdesol.fr cryptocurrency companies his response