vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Groene Pluim Tonnie Blanken onthuld

  • vrijdag, 13 april 2018 17:27
  • Geschreven door 

Op 10 april is de Groene Pluim onthuld op de biologische boerderij Wessels Erve in Hengevelde. De Groene Pluim is een rondreizend kunstwerk dat steeds wordt doorgegeven aan iemand die volgens de huidige bezitter van de Groene Pluim een compliment verdient voor zijn of haar inzet voor biodiversiteit. De Groene Pluim is gemaakt door Tonnie Blanken uit Hengevelde  en Marianne Jonkhans uit Diepenheim in opdracht van de Groene Loper Hof van Twente. Het kunstwerk voorzien van een pluim kan door de ontvanger buiten in het landschap of in de tuin geplaatst worden. Het wit in de pluim vormt een uitdagend contrast met omgeving.

blaankert 2De Groene Pluim is het zusje van de Holtbar. Waar de Holtbar meer om duurzaamheid in de brede zin gaat, focust de Groene Pluim zich op biodiversiteit in de gemeente Hof van Twente. De Groene Loper Hof van Twente maakt onderdeel uit van Groene Lopers Overijssel. In de maand van de biodiversiteit van 22 april t/m 22 mei 2018 wordt de Groene Pluim op 10 mei voor het eerst uitgereikt door de makers, Tonnie Blanken en Marianne Jonkhans aan een bedrijf, maatschappelijk initiatief of een persoon in de gemeente Hof van Twente.

De Groene Pluim wisselt bij voorkeur eens in de twee maanden van plek in de gemeente Hof van Twente.
Heb je tips waar -volgens jou- de Groene Pluim naar toe moet? Neem contact op met de werkgroep Groene Loper Hof van Twente. De Groene loper Hof van Twente zet zich in om samen meer aandacht te schenken aan groen en biodiversiteit in de Hof van Twente.

Meer informatie vind je op: www.groeneloperhofvantwente.nl 

Laatst aangepast op vrijdag, 13 april 2018 17:31
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren