zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Reünie klas van 1969 van de Petrus en Paulus school

  • zondag, 15 april 2018 07:06
  • Geschreven door 

De handen werden weer eens ineengeslagen om een reünie te organiseren van hun voormalige openbare basisschool aan de Wethouder Goselinkstraat. Initiatiefnemers Trees Blokhorst, Rita Kiezenbrink, Wilma Aarnink, Jeanet Semmekrot en Marga Jannink, vonden het tijd om het weer eens op te pakken. Marga ten Dam-Jannink: ”Wij waren de laatste klas op de oude school waar nu Richard Assink woont, die niet meer aan de Diepenheimsestraat naar school is geweest. We hebben weer heerlijk veel verhalen uit kunnen wisselen vanmiddag. Het is tien jaar geleden dat we bij elkaar waren, dat was destijds in de Smederie aan de overkant. We waren niet compleet, er zijn ons helaas al heel wat klasgenoten ontvallen. Ook zijn er een aantal woonachtig in het buitenland zoals:

Trudy Escher, zij woont in Frankrijk, Paul Leferink, hij woont in Zwitserland en Berndien Groothuis, zij woont in Saoedi-Arabië zij zijn er helaas niet bij vandaag. En enkelen hebben zich afgemeld. Maar ondanks dat we zijn toch nog met een groep van 30 personen en we hebben er  een gezellige middag/avond van gemaakt!

We waren het over eens dat meester Piet Wassenberg prachtige verhalen kon vertellen over de oorlog. Wat ook erg leuk en bijzonder was: Een filmpje van Berndien Groothuis, (KLIK HIER) zij heeft een cadeau ballon gestuurd met de onderstaande foto. Zij woont en werkt in Riyadh, de grootste stad van Saoedi-Arabië.
berdien

Vele herinneringen kwamen weer boven. We hadden, juffrouw Stronk en juffrouw Withag, die aten veel van die groene scherpe snoepjes. Juf Withag had altijd haar zakdoek achter haar bh. En pastoor van de Brink kon prachtige verhalen vertellen over de natuur, en hij rookte een pijp gewoon in de klas, dat kon allemaal! 
We konden zo weer met iedereen een praatje maken, alsof we elkaar gisteren nog hadden gesproken!marga 7

Marga, hier rechts op de foto besluit vanaf Varenbrink:” Het is hier fantastisch!”

MAX 9452

 

 

MAX 9457

Laatst aangepast op zaterdag, 14 april 2018 23:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Bernadette Vlaskamp-Katier dinsdag, 17 april 2018 18:54 Geplaatst door Bernadette Vlaskamp-Katier

    Wat een leuke middag. Bedankt organisatie.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren