donderdag 17 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Waarschijnlijk kent u ze wel: de Zonnebloemloten.

  • dinsdag, 15 mei 2018 21:43
  • Geschreven door 

Elk jaar gaan vrijwilligers langs de deur om loten te verkopen. Een aanzienlijk deel van de opbrengst komt ten goede aan de lokale afdelingen van de Zonnebloem. U raadt het al: Wij zouden dit jaar ook graag aan u een paar loten verkopen. Ook bij de Zonnebloem hebben de bezuinigingen toegeslagen. Een aantal vaste inkomsten zijn komen te vervallen. Om toch alle activiteiten voor onze deelnemers met een fysieke beperking door te kunnen laten gaan zoeken we nieuwe manieren om geld te genereren. Het verkopen van de loten aan onze lokale bedrijven is er dus één van.
 
Een lot kost €2,00. Een boekje met 10 loten kost €20,00.
Voor het prijzenpakket kijkt u op zonnebloem.nl/loterij.
De loten kunnen gekocht worden vanaf nu tot 12 september 2018
 
Indien u onze lokale afdeling wilt steunen kunt u Zonnebloemloten bestellen door geld over te maken op de rekening van de Zonnebloem, afdeling Hengevelde.
 
Rekeningnummer NL29 RABO 0157 1938 53 t.n.v. Nat. Ver. De Zonnebloem
o.v.v. aantal loten of boekjes en het gewenste afleveradres.
 
Wij zullen de door u bestelde loten bij u aan het bedrijf bezorgen. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Marianne Elferink, penningmeester van de Zonnebloem Hengevelde-St.Isidorushoeve 0547-333729, het mailadres is [email protected]
 
Alvast heel hartelijk dank!
Namens Zonnebloem Hengevelde-St.Isidorushoeve,
José, Ria, Marianne, Truus, Diny, Ankie, Ans, Bernadet, Marietje, Josephien, Ivonne, Ria, Anka, Marry, Marie, Thea, Truus, Anouk, Jan, Marian, Toos, Dinie en Sylvia.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren