Hengeveldse vakkanjers naar de landelijke finale: stem hier!

Gijs Blanckenborg, Dennis ten Thije, Luuk ter Huurne, Stef Wolters hebben een Magic Fountain ontworpen voor Vakkanjers met allerlei extra's. Donderdag 14 juni barst Vakkanjers LIVE los in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het wordt een spektakel van zien, doen én beleven. Techniek waar muziek in zit. Je kunt de mannen steunen door online op ze te stemmen: Stemmen? Klik op: 
"Magic Fountain - Het Assink Lyceum".
"We hebben er hard aan gewerkt, we willen graag iets terug doen voor sponsoren, we zijn tot nu toe zo ver gekomen en willen dan ook graag willen winnen. Eer van ons werk".
 

Tijdens Vakkanjers LIVE maak je op een compleet nieuwe manier kennis met de wereld van techniek. Door een kijkje behind the scenes van een muziekfestival ontdek je wat er allemaal nodig is voor een groot event. Je gaat zelf flink aan de slag met allerlei leuke activiteiten en natuurlijk is er volop muziek!

Leren door te doen
De jongens en meiden doen veel leerzame ervaringen op. Zo kunnen ze zelf aan de knoppen zitten van licht en geluid, decors lassen, 3D printen en andere festivals bezoeken via virtual reality. Er is zelfs een interactieve klimwand waarmee je kunt checken of je woonplaats onder NAP ligt en zelf naar veilige hoogte kunt klimmen. Dat belooft wat!

Finale Vakkanjers challenge
De hulp van Vakkanjers werd afgelopen jaar ingeroepen om oplossingen te bedenken tegen wateroverlast. In de Werkspoorkathedraal presenteren finalisten van de Vakkanjers Challenge hun ideeën en producten voor de Unie van Waterschappen. Welke Vakkanjers hebben de slimste oplossing bedacht, onderzocht, gemaakt en gepresenteerd en gaan met de hoofdprijs naar huis?