vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Viverion gaat acht nieuwe woningen verhuren in Hengevelde

  • vrijdag, 22 juni 2018 06:36
  • Geschreven door 
De 8 woningen die gerealiseerd worden De 8 woningen die gerealiseerd worden

Woningcorporatie Viverion laat op dit moment vier appartementen en vier eengezinswoningen bouwen in uitbreidingsplan de Marke III in Hengevelde. De bouwwerkzaamheden zijn al gestart. De verwachte oplevering is in november 2018. Op 25 juni aanstaande start Viverion de verhuur van de woningen. Het nieuwbouwplan is in een samenwerking tussen de voormalige Woningstichting Ambt Delden en de gemeente Hof van Twente tot stand gekomen op basis van wensen uit de Hengeveldse bevolking. Nu Woningstichting Ambt Delden is gefuseerd met Viverion, is Viverion opdrachtgever geworden van dit bouwplan. Jose Ottenschot: “Ik vind de woningen een mooie uitbreiding van ons woningaanbod in Hengevelde. Fijn dat we deze woningen nu laat bouwen.” Aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen bouwt de woningen.

De woningen
De huurwoningen voldoen aan alle eisen van deze tijd en worden duurzaam gebouwd. Denk hierbij aan hoogwaardige isolatie in de spouw, een hoog rendement cv-ketel en HR++-isolatieglas. Door de toepassing van zonnepanelen kunnen huurders profiteren van een lage elektrakosten.

De appartementen hebben een vloeroppervlakte van 70 m2. Twee van de vier appartementen hebben een zolder en twee appartementen verhuurt Viverion als seniorenwoning. De eengezinswoningen hebben een tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers en een zolder. De huurprijs van een appartement is € 514,- per maand. Een eengezinswoning kost € 610,- per maand.

Interesse?
Vanaf 25 juni plaatst Viverion de woningen gedurende drie dagen op de website. Degenen die in aanmerking willen komen voor één van deze woningen, kunnen zich daar aanmelden. Meer informatie over de inkomenseisen en de inschrijfprocedure is te vinden op de website van Viverion, www.viverion.nl.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren