vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De jeugd wil een PlayStation, pooltafel, dartborden, banken, TV en natuurlijk WiFi

  • zaterdag, 07 juli 2018 13:01
  • Geschreven door 

Over een aantal maanden komt er een ruimte vrij in de Marke. Het idee is om hier een ‘jeugdhonk’ te maken, maar wat vinden jongeren van dit idee? Door middel van een enquête is daar nu zicht op verkregen. Hier de uitslag van het behoefteonderzoek onder de Hengeveldse jeugd. Wesley ter Grefte:
”In totaal hebben 160 jongeren de moeite genomen om de enquête in te vullen, een ontzettend mooi aantal! Op de vraag: ‘’Als er in Hengevelde een jeugdhonk zou komen, zou je dan gaan?’’ is het volgende gestemd: 

Ja: 71,88%
Misschien: 25%
Nee: 3,12%
 
44,38% is een jongen
55,62% is een meisje
 
Materialen, die volgens de jongeren niet mogen ontbreken in het jeugdhonk, zijn grotendeels: een PlayStation, pooltafel, dartborden, banken, TV en natuurlijk WiFi. Daarnaast zouden de jongeren het leuk vinden wanneer er sport- en creatieve activiteiten worden georganiseerd, dat er een fuif (kan) worden gegeven en dat ze hun eigen feestje (leren) organiseren, dat er films kunnen worden gekeken en de jongeren daar natuurlijk optimaal kunnen chillen met vrienden.
 
Deze positieve uitslag is voor de initiatiefgroep reden genoeg om het plan verder uit te werken en een helder plan van aanpak te schrijven. Meer informatie volgt!”

Laatst aangepast op zaterdag, 07 juli 2018 13:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren