zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uitnodiging jubileumconcert Koor Cantu

  • woensdag, 11 juli 2018 07:34
  • Geschreven door 

Op zaterdagavond 14 juli geeft Koor Cantu een jubileumconcert in de Heilige Blasiuskerk te Delden. Het koor, ontstaan door een fusie tussen Jongerenkoor Delden en Koor El Qahal uit Hengevelde, bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit, én het 900-jarig bestaan van de Blasiusparochie, te vieren geven wij een concert waarin we een prachtige mix van de mooiste liederen van vroeger en nu ten gehore zullen brengen.
U bent allen van harte uitgenodigd bij dit concert aanwezig te zijn. We zouden het ontzettend leuk vinden om tijdens deze avond ook voormalig koor- en comboleden te mogen verwelkomen, alsook iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is geweest bij de koren in de afgelopen 50 jaar. 

logo Cantu 50jrHet concert zal om 19.30 uur beginnen. Daaraan voorafgaand kunt u vanaf 19.00 uur genieten van een kop koffie of thee. 
Hopelijk tot ziens op 14 juli in de Heilige Blasiuskerk te Delden!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren