donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Concert jeugd Amuzant aanstaande zondag 15 juli

  • donderdag, 12 juli 2018 23:15
  • Geschreven door 

Om het muzikale seizoen af te sluiten speelt de jeugd van Amuzant een klein concert op zondag 15 juli a.s. van 11 tot 12 uur voor de hoofdingang van Kulturhus De Marke. Het jeugdorkest, de Kunst=Tof groep (1e jaars muziekleerlingen basisschool) en de jamgroep band komen aan bod om te laten horen wat ze geleerd hebben dit jaar! Vaders, moeders, broers, zussen, opa's en oma's, vrienden en bekend, kom de kinderen aanmoedigen en bewonderen. Het belooft mooi weer te worden, dus alle gelegenheid voor een lekker buiten-optreden. Er zal koffie en thee aangeboden worden voor de belangstellenden. Graag tot zondag!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren