donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Petitie kinderpardongemeente Hof van Twente

  • zondag, 15 juli 2018 12:10
  • Geschreven door 

Goor 14 juli 2018
Mevrouw E.Nauta, burgemeester van de gemeente Hof van Twente
Geacht College,
geachte leden van de raad,
Namens 177 medeburgers en ondertekenaars van deze petitie van wie er 121 toestemming heb-ben gegeven met name genoemd te worden, roepen wij u op om zich achter de oproep voor een kinderpardon te scharen. Maak van onze gemeente een kinderpardongemeente en stuur een brief aan staatssecretaris Harbers van Justitie en Veiligheid. Uw steun is ontzettend belangrijk in onze gezamenlijke strijd voor ruim 400 kinderen die uitgezet dreigen te worden. Wij vinden dat zij een kinderpardon verdienen.
Wij roepen onze gemeente op: laat uw hart spreken en wordt kinderpardon-gemeente!
Waarom is dit zo belangrijk?
Ruim 400 kinderen dreigen Nederland uitgezet te worden terwijl zij hier geworteld zijn. Het zijn onze buren, onze klasgenoten, onze collega’s, onze teamgenoten en onze vrienden.Ze horen bij ons. Hoe Nederlands zij zich in hun hoofd en hart ook voelen, op papier zijn ze het nog niet. De afgelopen maanden hebben al ruim 75000 mensen via http://www.zezijnalthuis.nl hun steun ge-geven voor verblijfsrecht voor de 400 overgebleven kinderen die al langer dan 5 jaar in Nederland zijn. Nu roepen wij u op zich ook achter hen te scharen. Steun de kinderen en uw collega burge-meesters en gemeenteraden. We willen niet dat kinderen die hier thuis zijn worden uitgezet. Al veel te lang zijn deze kinderen speelbal van de politiek en wachten zij op zekerheid en een veilig thuis in Nederland. De Tweede Kamer nam eerder een motie aan om voor deze groep een oplos-sing te vinden, maar in het regeerakkoord is deze oplossing niet geboden. Maak van onze gemeen-te een kinderpardongemeente en stuur een brief naar staatssecretaris Harbers van Justitie en Vei-ligheid. Uw stem is belangrijk om het verschil te kunnen maken voor deze kinderen, want
#zezijnalthuis

ZIE DIT FILMPJE!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren