donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Topdrukte bij zwembad ’t Pooltje van Café 't Kooltje

  • zaterdag, 04 augustus 2018 17:10
  • Geschreven door 
De eerste week dat het zwembad, 't Pooltje', naast het café staat, is een enorm succes. Door de warme weersomstandigheden is het zwembad van vroeg tot laat en door alle leeftijden goed bezet. Het zwembad is woensdag tot en met vrijdag om 18:00 uur en op zaterdag en zondag om 12:00 uur geopend. De weersvoorspellingen voor de komende periode is dat het wederom schitterend weer gaat worden dus een mooie reden om een kijkje te nemen!
Tot ziens bij Café ’t Kooltje!

t pooltje 2

Laatst aangepast op zaterdag, 04 augustus 2018 17:20
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren