vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sparen van cartridges loont op Petrusschool: "Kinderen houden er iets moois aan over!"

  • dinsdag, 16 oktober 2018 06:23
  • Geschreven door 

Op de Petrusschool zijn ze een prachtige speelwinkel met toebehoren rijker. Dit omdat ze veel punten hebben gespaard met de lege batterijen. Voor deze punten (ruim €500,-) hebben ze een speelwinkel aangeschaft. De toebehoren, winkelmandjes, magnetische letters en een pinapparaat kregen ze van de Stichting Petrusschool Cartridge Fonds. Zo zien we dat het inleveren van lege batterijen en cartridges niet alleen zeer goed is voor het milieu, ook de kinderen houden hier iets moois aan over.  Mocht u nog lege batterijen of cartridges hebben lever deze dan dus vooral in bij de Petrusschool of neem contact op met [email protected] als het om grote hoeveelheden gaat. Onze speciale dank gaat  uit naar de heer Jan Boomkamp. Na vele jaren leerkracht te zijn geweest op de Petrusschool is hij nu al jaren met pensioen. Toch zet hij zich nog altijd met hart en ziel in voor de Stichting. Hij coördineert alles, spaart mee en rijdt soms door heel Nederland om spullen op te halen. En niet alleen de Petrusschool profiteert hiervan. Ook gaat er geld naar diverse goede doelen.Namens alle kinderen en leerkrachten van de Petrusschool bedanken wij de heer Boomkamp hiervoor!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren