vrijdag 16 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fiets opgehaald door de gemeente

  • maandag, 05 november 2018 13:17
  • Geschreven door 
De bovenstaande fiets heeft enkele weken aan de Diepenheimsestraat gestaan. Hof van Twente: ”Als fietsen langere tijd op 1 plek staan en van niemand lijken te zijn kunnen we deze ophalen. Wij brengen de fietsen dan naar de gemeentewerf waar we periodiek een fietskijkdag organiseren waar eigenaren van vermiste fietsen hun eigendom terug kunnen krijgen”.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hoe verder met dorpsblad De Höfte?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Koester de mensen die deze drie dingen bij jou zien:
1. De zorgen achter je glimlach
2. De liefde achter je woede
3. De reden voor je zwijgen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren