vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Verhuur Sinterklaas- en pietenpakken

  • maandag, 05 november 2018 20:11
  • Geschreven door 
Culturele werkgroep de Markering heeft voor het Sinterklaasfeest ook Sinterklaas- en pietenpakken in de verhuur. Wil je een Sinterklaas- of pietenpak(ken) willen huren, neem dan contact op met Denise Hietbrink: 06-2016699 Kosten voor verhuur van de pakken:
Sinterklaaspak: €50, Pietenpak: €25, dit is inclusief schmink en een pietenzak. Borg: €50
Nogmaals onder de aandacht; intocht en huisbezoeken Sinterklaas
Heb je ons vorige bericht gemist, de sinterklaasintocht in Hengevelde staat gepland op zondag 25 november vanaf 14.30 uur. Daarnaast kan Sinterklaas voor huisbezoeken op woensdag 5 december nog geboekt worden. Neem hiervoor via Whatsapp contact op met de Sint via:   06-20176699
Laatst aangepast op woensdag, 07 november 2018 21:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren