vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Handwerkverkoop Bentelo, Beckum en Hengevelde

  • maandag, 05 november 2018 21:16
  • Geschreven door 
Komende zondag 11 november houdt de creatieve handwerksoos van Bentelo, Beckum en Hengevelde een verkoop van handwerkartikelen in de Pol in Bentelo van 11.00 uur tot 15.00 uur.
“Old Scool” zou de jeugd tegenwoordig zeggen, dus ook voor deze doelgroep zeker interessant!
Daarbij moet je denken aan artikelen als mutsen en sjaals natuurlijk, maar ook gehaakte dekens, poppenkleren, poncho’s en kaarten.  
Laatst aangepast op maandag, 05 november 2018 21:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren