vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zaal bijna klaar, generale repetitie Revue "Veelbelovend"

  • donderdag, 08 november 2018 06:09
  • Geschreven door 

Menig Hengeveldenaar heeft er maanden naar uitgekeken, de Hengeveldse Revue. Vrijdag en zaterdag staat het weer op het programma. Vele uren voorbereiding hebben erin gezeten en gisterenavond was dan de generale repetitie. Zoals vrijwel elk jaar zijn er ook nu mensen die hun debuut op de búhne maken. Dit jaar valt deze eer te beurt aan Rob Wissink, Mahmoud Jaafil, Stan Aarnink, Merle Kuipers, Rob Wissink en Jessica Lentelink. Vorig jaar gaf presentator Bart Eshuis al aan: "Hengeveldenaren, blijf vooral domme dingen doen", hetgeen weer input geeft voor diverse sketches. Bart-Jan van Hecke, voorzitter Hengeveldse Revue- en Carnavalsvereniging:
"Vrijdagavond zal de Revue anders zijn dan anders in verband met het overlijden van Sepp Scholten. De leden van de carnaval zullen uit respect naar de familie niet in vol ornaat lopen. De Revueshow is overigens hetzelfde als zaterdag, hier is geen verandering in. Zaterdag zal Prins Roy symbolisch aftreden, maar aangezien hij familie is van Sepp zal Erwin Rouweler zijn taken waarnemen. De bekendmaking van de nieuwe prins is wel opgenomen in het programma en ik heb de generale repetitie gezien, hierover kan ik alleen maar zeggen dat het veelbelovend is!".

Vanmiddag is de zaal overigens nog het podium voor een daverend optreden van BZN, die er een besloten feest geven genaamd 'Golden Oldies'. Daarna wordt de zaal als een speer omgetoverd want ruim 24 uur later staat de eerste Revue-show op het programma. Van de Revue zullen wij overigens direct na de show van zaterdag verslag doen, evenals de bekendmaking van de prins. 

epci1

Laatst aangepast op donderdag, 08 november 2018 13:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren