vrijdag 16 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cantu zoekt nieuwe leden

  • woensdag, 07 november 2018 19:34
  • Geschreven door 
We zijn een gezellig en enthousiast kerkkoor met een Nederlands- en Engelstalig repertoire. Naast de kerkmuziek varieert dit van Claudia de Breij en Coldplay tot Leonard Cohen en Eric Clapton. We repeteren op maandag van 19:45 tot 21:00 uur in de R.K. kerk in Delden of Hengevelde en drinken daarna gezellig een kop koffie. Eens per maand zingen we een viering en daarnaast verzorgen we een paar keer per jaar een optreden (bijvoorbeeld een musical of kerstconcert). En, we organiseren ieder jaar een feestavond. Lijkt het je leuk bij Cantu te zingen? Iedereen is welkom om lid te worden en vooral onze mannen kunnen versterking gebruiken! Kom op maandag 3 december 2018 vanaf 19:45 uur op onze open repetitie- avond in de dagkapel van de R.K. kerk in Hengevelde (ingang achterzijde kerk) of mail naar [email protected] We kijken uit naar je komst!
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hoe verder met dorpsblad De Höfte?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Koester de mensen die deze drie dingen bij jou zien:
1. De zorgen achter je glimlach
2. De liefde achter je woede
3. De reden voor je zwijgen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren