maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

GoldenOldies in De Marke schot in de roos!

  • donderdag, 08 november 2018 18:55
  • Geschreven door 
Foto's: Jan Schoneveld Foto's: Jan Schoneveld

In een volgepakte sporthal de Marke, met een hoog rollator en rolstoelgehalte, was het genieten geblazen voor de bijzondere doelgroep. Bij binnenkomst speelde het orkest van De Losserhof Rintintin op meer dan enthousiaste wijze en vermaakten eenieder (ZIE DIT FILMPJE) . Een hele operatie om iedereen op de plek te krijgen, om 13.15 stroomden de eerste bezoekers binnen. Het Hengeveldse volleybalgezelschap Toppers 13 en De Höftemennekes brachten iedereen naar de plek. Regionaal en landelijk bekende artiesten betraden het podium: de hoofdact BZN met Annie Schilder en Jan Keizer: (ZIE DIT FILMPJE) maar ook Rintintin (de drumclub van de LosserHof), Paul Schabbink + Marcel Mengerink en Merle Kuipers. Bart-Jan van Hecke hierover: "Dit was voor herhaling vatbaar! Het is allemaal goed verlopen en de gasten waren superenthousiast. Het is ook heel dankwaar werk om te doen en gelukkig geen gekke dingen, de organsatie loopt gesmeerd! Er waren al met al 550 ouderen uit de juiste doelgroep!". 

Klik HIER voor de foto's (gemaakt door Jan Schoneveld, waarvoor dank!)Laatst aangepast op donderdag, 08 november 2018 22:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren