donderdag, 08 november 2018 18:55

GoldenOldies in De Marke schot in de roos!

Geschreven door
Foto's: Jan Schoneveld Foto's: Jan Schoneveld

In een volgepakte sporthal de Marke, met een hoog rollator en rolstoelgehalte, was het genieten geblazen voor de bijzondere doelgroep. Bij binnenkomst speelde het orkest van De Losserhof Rintintin op meer dan enthousiaste wijze en vermaakten eenieder (ZIE DIT FILMPJE) . Een hele operatie om iedereen op de plek te krijgen, om 13.15 stroomden de eerste bezoekers binnen. Het Hengeveldse volleybalgezelschap Toppers 13 en De Höftemennekes brachten iedereen naar de plek. Regionaal en landelijk bekende artiesten betraden het podium: de hoofdact BZN met Annie Schilder en Jan Keizer: (ZIE DIT FILMPJE) maar ook Rintintin (de drumclub van de LosserHof), Paul Schabbink + Marcel Mengerink en Merle Kuipers. Bart-Jan van Hecke hierover: "Dit was voor herhaling vatbaar! Het is allemaal goed verlopen en de gasten waren superenthousiast. Het is ook heel dankwaar werk om te doen en gelukkig geen gekke dingen, de organsatie loopt gesmeerd! Er waren al met al 550 ouderen uit de juiste doelgroep!". 

Klik HIER voor de foto's (gemaakt door Jan Schoneveld, waarvoor dank!)Laatst aangepast op donderdag, 08 november 2018 22:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.