UPDATE: Aanstaande zaterdag snertactie

As zaterdag is de jaarlijkse snertactie van de ouderraad van de Petrusschool. Alle leerlingen van groep 7 en 8 gaan dan ’s middags op pad voor de verkoop van heerlijke erwtensoep en rookworst van slagerij Brummelhuis; Ook te koop op het schoolplein! De opbrengst van deze actie gebruikt de ouderraad voor allerlei zaken, die binnen het onderwijs en het schoolgebeuren zorgen voor wat extra’s voor de leerlingen. Hierbij kan gedacht worden aan diverse festiviteiten, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen, maar ook aan investeringen in het schoolplein en spelmateriaal. Het motto van de ouderraad (OR) is al jaren: “Door een zeer actieve OR is het bij ons op school voor ieder kind net iets leuker, interessanter en beter.”
De erwtensoep kost € 5,-, de rookworst € 3,50, soep met een rookworst kost samen € 8,-(gepast geld is natuurlijk erg handig voor de verkopers!).
 
De erwtensoep is natuurlijk heerlijk om meteen ’s avonds op te eten, maar kan ook de diepvries in voor later gebruik. Op het schoolplein is het mogelijk om snert te proeven en natuurlijk ook om het te kopen.
Wij hopen op een goede verkoop. Allemaal alvast bedankt!
Eet smakelijk!!!
 
Bedankt!