vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sinterklaasfeest Bommel de Beer: Sint in slaap op de stoel

  • zondag, 02 december 2018 18:34
  • Geschreven door 
Vanmorgen was het dan zover! Het sinterklaasfeest van kinderdagverblijf Bommel de Beer & peuteropvang de Honingbijtjes en BSO Het Berenbos bij Herberg de Gebrande Waateren. Alle kindjes waren zeer gespannen, zou de sint ook dit jaar wel tijd vrij maken? Maar gelukkig Sinterklaas kwam weer gezellig met zijn 3 pieten. Er werd dan ook vol op gefeest, van een liedje tot aan een dansje. Dit samen met clown Funny. Maar tot grote schrik van de kindjes viel Sinterklaas in slaap op de stoel. En wat kon sinterklaas snurken… Maar gelukkig had Clown Funny zo Sinterklaas weer wakker samen met de kinderen. Het zou natuurlijk jammer zijn als Sinterklaas deze mooie gezellige morgen zou moeten missen.   Ook mocht op deze geweldige morgen de polonaise niet ontbreken. Uiteraard liep Sinterklaas voorop in de polonaise.
Aan een mooie morgen komt natuurlijk ook een eind. Sinterklaas werd uitgezwaaid met het liedje dag sinterklaasje en natuurlijk mocht hierbij het confetti kanon niet ontbreken. Als verassing had sinterklaas voor alle kindjes een cadeautje mee gebracht. 

sint bommel 1

 

sint bommel 2

 

sint bommel 3

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren