donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Groen gevraagd voor de Kerstmarkt

  • woensdag, 05 december 2018 18:58
  • Geschreven door 
De Petrusschool doet een vriendelijk verzoek aan alle Hengeveldenaren: Kerst groen gevraagd. Al het mooie groen (hedera, bandwilg, takken met besjes) is natuurlijk welkom, maar vooral aan rode en groene skimmia is nog veel behoefte! Zaterdag kan dit vanaf 14.00 uur gebracht worden bij Bouwbedrijf Lentelink op ’t Wegdam. Lukt het niet om het zaterdag te brengen, maar heb je wel veel groen? Neem dan even contact op met Hermien Smit of met school.
Waarvoor?
Op zondag 16 december is zoals bekend de jaarlijkse Kerstmarkt “Kroamschudd’n in Hengevelde”. De ouderraad van de Petrusschool organiseert deze markt samen met vele vrijwilligers en ondernemers. De opbrengst komt ten goede aan de school en aan het uitgekozen goede doel.
Ieder jaar worden er weer vele mooie bloemstukken gemaakt en verkocht. Hiervoor is altijd veel groen nodig.
Heel erg bedankt voor de medewerking!
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren