vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sam wint: Bam!

  • vrijdag, 07 december 2018 12:53
  • Geschreven door 
Sam Hietbrink is de enthousiaste winnaar van het Sinterklaaspakket van de Coop supermarkt. Eigenaar Stefan Hemel reikte deze prijs afgelopen donderdag uit aan de pientere gelukkige winnaar. Dit pakket werd gewonnen door het vinden van de 11 letters ( tijdens de Sinterklaasmiddag) en er hier het goede woord van te maken:
PAKJESAVOND
Laatst aangepast op vrijdag, 07 december 2018 12:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren