donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 papierboys vanavond wederom op RTV Oost

  • maandag, 07 januari 2019 18:02
  • Geschreven door 
Bert Eeftink, de reizende reporter van RTV Oost heeft de smaak te pakken! Hij was vandaag wederom in Hengevelde  samen met zijn cameraman en heeft opnames gemaakt van de zwoegende Papierboys. De eerste uitzending was om 17.45 en deze wordt iedere twee uur herhaald. Rob Geerlings: ”Inderdaad zwoegend! Dit omdat er heel veel papier aan de weg stond vandaag. Alleen al bij Bakkerij Nollen werd een volle wagen opgehaald, van de kerst en de oud en nieuw productie. Op het moment dat Eeftink de grote hoeveelheid in de gaten kreeg, was hij niet de beroerdste en hielp een handje mee. Kijk dus vanmiddag/vanavond even naar TV Oost!”
KLIK HIER VOOR HET FILMPJE van vandaag.  In juli 2017 bracht Bert ook nog een bezoek aan de WVV’34 papierboys, KLIK HIER voor het desbetreffende artikel.
Laatst aangepast op maandag, 07 januari 2019 18:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren