donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Openbare basisschool Markvelde per 15 januari naar de gemeente

  • woensdag, 09 januari 2019 20:24
  • Geschreven door 
De gemeente Hof van Twente stemt in met de overdracht van het schoolgebouw/ perceel openbare basisschool Markvelde aan de gemeente per 15 januari 2019. De buurtvereniging kan één avond per week gebruik kan maken van de school (e.e.a. onder voorwaarden voor de periode tot 15 juli 2019)
Het schoolbestuur OPO HvT heeft besloten om per 1 augustus 2018 de openbare basisschool Markvelde te Diepenheim te sluiten met als reden te weinig leerlingen. Het schoolbestuur verzoekt de gemeente om het schoolgebouw en perceel over te nemen. Op basis van de wet wordt de school overgedragen aan de gemeente. De datum is bepaald op 15 januari 2019. Over de mogelijke invulling van het lege schoolgebouw vinden momenteel gesprekken plaats tussen gemeente en buurtschapsvereniging en bewoners Markvelde
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren