donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Heleen Lansink gastspreekster bij Senioren Hengevelde

  • vrijdag, 08 februari 2019 10:16
  • Geschreven door 

Een groot aantal Hengeveldse senioren konden woensdagavond kennis maken met Heleen. Zij presenteerde zich op een boeiende manier wat leidde tot een muisstille zaal. Haar achtergrond; haar studie; haar zelfstandig zijn en haar ontmoeting met Rogier vormden de bouwstenen voor nieuwe uitdagingen.
Contacten maken met consumenten van agrarische producten en zeker ook met de burgers die bemoeienis hebben of dat willen hebben met de agrarische ondernemingen. Vervolgens wordt het een grote uitdaging om in gesprek te komen met beleidsmakers die grote invloed hebben op de veranderende samenleving. En dus ook invloed hebben op de positie van boeren die mede gestalte kunnen geven aan continuïteit van het streven naar een goede voedselproductie in een door de samenleving geaccepteerde omgeving.

suz2

Laatst aangepast op vrijdag, 08 februari 2019 12:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren