maandag, 11 februari 2019 14:47

Jubilarissen bij Zonnebloemafdeling Hengevelde / Sint Isidorushoeve

Geschreven door

Op dinsdag 5 februari hield de Zonnebloemafdeling Hengevelde/ Sint Isidorushoeve haar jaarvergadering. Zoals altijd werd het financiële verslag behandeld en de financiële administratie goedgekeurd door de kascommissie. Ook het secretarieel verslag werd goedgekeurd. Er waren geen bestuurswisselingen. Wel waren er twee jubilarissen in de naam van Marietje Mentink en Bernadette ten Thije. Zij ontvingen namens de Zonnebloem de zilveren zonnebloemspeld en een oorkonde en namens de afdeling een boeket bloemen omdat zij 10 jaar als vrijwilliger actief zijn bij de Zonnebloem. Ook mochten ze twee nieuwe vrijwilligers welkom heten tijdens deze vergadering. Hanny Spekreijse en Celeste Pelle komen het vrijwilligersteam versterken en de volgende keer sluit ook Ine Tuinte zich bij hen aan.

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S. KLIK HIER VOOR DE FOTO'S. 

Onze zonnebloemafdeling heeft daarmee 24 vrijwilligers, hebt u ook belangstelling voor het zonnebloemwerk neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kijk op www.zonnebloem.nl.

De afdeling H’velde/ I’hoeve maakt deel uit van de regio Zonnehof, hiervan maken nog zeven andere afdelingen deel uit, Bentelo, Delden, Goor-Markelo-Diepenheim, Beckum, Borne, Hertme-Zenderen en Bornerbroek. Deze regio heeft een bestuur waarin men op zoek is naar nieuwe bestuursleden voor verschillende functies. Een belangrijke taak van de regio is het ondersteunen van de afdelingen waar nodig. Hebt u interesse voor een functie binnen dit bestuur neem dan contact op met Ria Doeschot, 0547-333538.

Laatst aangepast op maandag, 11 februari 2019 15:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.