dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Opkomstpercentage slechts 22 % om 13.00 uur

  • woensdag, 20 maart 2019 15:58
  • Geschreven door 

Het opkomstpercentage in hele gemeente lag om 13.00 uur 22%, het aantal stemmen bij de Petrusschool lag rond de 215 .Het aantal Hengeveldenaren dat in 2015 een bezoek bracht aan één van de stembureaus lag een stuk hoger dan vier jaar daarvoor. In 2011 had Hengevelde voor de Provinciale Statenverkiezingen een opkomstpercentage van 59,07%, in  2015 stond de teller  op 71,9 % van het totaal aan verzonden formulieren dat ingevuld werd. De hoge opkomst was naar alle waarschijnlijkheid te danken aan het feit dat onze lokale kandidaat Ben Eshuis op de lijst staat. De meeste stemmen in de gemeente Hof van Twente kreeg CDA’er Ben Eshuis uit Hengevelde. De voormalig wethouder kreeg het vertrouwen van maar liefst 1735 inwoners. Stemmen kan tot vanavond 21.00 uur.

Laatst aangepast op woensdag, 20 maart 2019 16:16
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren