dinsdag, 09 april 2019 13:47

Praktisch verkeersexamen groep 7 Petrusschool Hengevelde

Geschreven door
Vandaag hadden de kinderen uit groep 7 van de Petrusschool het praktisch verkeersexamen en ja hoor! De kinderen zijn allemaal geslaagd en krijgen vanmiddag hun verkeersdiploma mee naar huis!
’s Morgens kwamen de kinderen enthousiast binnen. Ze hadden er zin in. Na een kort overleg gingen de ouders naar hun posten op de route. Superfijn dat we zoveel hulp hadden! Eén voor één vertrokken de kinderen. Oranje hesje met je nummer aan en gaan. Onderweg werden ze met allerlei verkeerssituaties geconfronteerd, zoals rotondes, kruispunten, links- en rechts afslaan.
Afgelopen donderdag 4 april zijn de kinderen al geslaagd voor het theoretische gedeelte.
verkeersexamen 2019 4
De kinderen hadden enkele weken geleden hun fiets laten controleren. Soms moesten er nog kleine aanpassingen worden gedaan. Vandaag waren alle fietsen in orde en konden we allemaal starten.

De organisatie was in handen van de VVN werkgroep Hof van Twente in samenwerking met de leerkrachten van groep 7 van de Petrusschool.
We bedanken iedereen voor de prettige samenwerking!

Werkgroep VVN Hof van Twente
Leerkrachten groep 7a en 7b, Petrusschool 
verkeersexamen 2019 2
De controleurs zijn in het zonnetje gezet en ondertussen wordt de koffie gebracht
 
verkeersexamen 2019 3
 
verkeersexamen 2019 5
 
Laatst aangepast op dinsdag, 09 april 2019 13:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.